2e plaats Heeswijk-Dinther

  • -

2e plaats Heeswijk-Dinther

Categorie : NIEUWS

podium2

Heeswijk podium

Na een race met een aantal speldenprikken van verschillende renners uit de kopgroep, lukte het niemand om weg te komen. Nadat ik dit zelf ook een aantal keer had geprobeerd, maar niet succesvol was, koos ik ervoor om mijn energie te sparen voor de laatste ronde. Het plan dat ik voor mezelf had bedacht om in de laatste honderden meters de leidende positie over te nemen, leek te veel op die van mijn concurrenten. Iedereen wilde op hetzelfde moment de koppositie pakken. Hierdoor lukte het mij niet om in juiste positie te komen. Een podium is altijd mooi, toch had er voor mijn gevoel iets meer ingezeten.

Volgende week weer een nieuwe kans. In Assen ga ik het nogmaals proberen om op het hoogste schavotje te komen!

Facebooktwitterpinterestlinkedin

"Gepassioneerd en gedisciplineerd op weg naar de internationale top!"